Augusti 28, 2018

integritet

Datenschutzerklärung:

Information om den person som ansvarar för behandlingen av personuppgifter och dataskyddsdirektivet

Ansvaret för de insamlade uppgifterna åligger Mirko Bruns, med CIF X5437796-K, i C / Camas 293, 03184 Torrevieja, legitima ägaren till webbplatsen: https://www.m-psychologe.com och alla underdomäner och kataloger ingår däri ( hädanefter "webbplatsen").

Denna sekretesspolicy reglerar insamling och behandling av personuppgifter som tillhandahålls av användare när de får tillgång till navigering eller användning av webbplatsens funktionalitet.

kontakt

Uppgifter som skickas via kontaktformuläret, inklusive dina kontaktuppgifter, kommer att lagras för att behandla din begäran eller vara tillgänglig för uppföljningsfrågor. En offentliggörande av dessa uppgifter kommer inte att ske utan ditt samtycke.

Behandlingen av uppgifterna som ingick i kontaktformuläret sker uteslutande på grundval av ditt samtycke. En återkallelse av ditt redan givna samtycke är möjligt när som helst. För återkallandet är tillräckligt ett informellt meddelande via e-post. Lagligheten av de databehandlingstransaktioner som genomförs till återkallandet förblir oförändrad genom återkallandet.

Uppgifter som skickas via kontaktformuläret förblir hos oss tills du ber oss att radera det, återkalla ditt samtycke till lagring eller du behöver inte behålla dina data längre. Obligatoriska lagbestämmelser - särskilt kvarhållningsperioder - förblir opåverkade.

Kommentarer och bloggfunktion

Användaren kan använda kommentaren och bloggfunktionerna som är tillgängliga för hans deltagande, till exempel bloggen från Centro Internacional de Atención Psicológica, med vetskap om att hans data kommer att användas för att publicera bloggen.

Kommentarerna finns kvar i bloggen, om inte användaren begär att de ska raderas.

Kakor och reklam

Vår hemsida använder cookies. Det här är små textfiler som din webbläsare lagrar på din enhet. Cookies hjälper oss att göra vårt erbjudande mer användarvänligt, effektivt och säkert.

Vissa cookies är "session cookies". Sådana cookies raderas automatiskt efter slutet av din webbläsarsession. Å andra sidan finns andra cookies kvar på din enhet tills du tar bort dem själv. Sådana cookies hjälper oss att känna igen dig när du återvänder till vår hemsida.

Med en modern webbläsare kan du övervaka, begränsa eller förhindra inställning av cookies. Många webbläsare kan konfigureras att automatiskt radera cookies när programmet är stängt. Inaktiveringen av cookies kan resultera i begränsad funktionalitet på vår hemsida.

Inställningen av kakor, som är nödvändiga för utförandet av elektronisk kommunikation eller tillhandahållandet av vissa funktioner som du behöver, är baserad på LGPD. Som operatör av denna webbplats har vi ett legitimt intresse för lagring av cookies för tekniskt felfri och smidigt tillhandahållande av våra tjänster. Om andra cookies ställs in (t.ex. för analysfunktioner) behandlas de separat i denna sekretesspolicy.

Rätt att återkalla ditt samtycke till databehandling

Endast med ditt uttryckliga samtycke är vissa processer för databehandling möjliga. En återkallelse av ditt redan givna samtycke är möjligt när som helst. För återkallandet är tillräckligt ett informellt meddelande via e-post. Lagligheten av databehandlingen utförs till återkallandet förblir oförändrad genom återkallandet.

Rätt att klaga till den behöriga myndigheten

Eftersom personen har drabbats av en överträdelse av skyddet för personuppgifter har du rätt att överklaga till den behöriga tillsynsmyndigheten. Den behöriga myndigheten för dataskyddsproblem är Agencia Española de Protección de Datos.

Rätt till information, korrigering, blockering, radering

Du har rätt att när som helst inom tillämpningsområdet för gällande lagbestämmelser tillhandahålla gratis information om din lagrade personuppgifter, datakälla, deras mottagare och syftet med databehandling och om nödvändigt en rätt att korrigera, blockera eller radera dessa uppgifter. I detta avseende och även på ytterligare frågor om ämnet personuppgifter kan du alltid kontakta oss via de kontaktalternativ som anges i avtryck.

Integritetspolicy policy~~POS=HEADCOMP

Informationen är ansvarig för den personliga responsen

El Respons del Tratamiento de los datos recabados det Mirko Bruns (en Adelante "el gerente"), con CIF X5437796-K, con domicilio social en Calle Camas, 293, 03184 Torrevieja, legítimo ordinarie del Sitio Webb: https: // www. m-psychologe.com, y de todos los subdominios y directorios incluidos en el mismo (en Adelante denominados conjuntamente como el Sitio Web).

La presente Política de Privacidad regula la recogida y Tratamiento de los datos Personliga que sean proporcionados por los usuários, Cuando accedan, naveguen o Hagan uso de las funcionalidades del Sitio Web.

Forms de contacto

El usuario puede ponerse sv contacto, en Traves de los FORMULARIOS establecidos ett tal efecto en el sitio web para ello Debera facilitar sus datos identificativos, y, en su CaSO, el asunto o cuestión para atender su solicitud y Seran Guardados Durante un mes. La bas jurídica de este es el Tratamiento consentimiento del usuario.

Kommenterar och deltagande i kanalen (blogg)

El Usuario podrá realizar comentarios en los Canales de Contenidos que mest habilitados para la participación, como el blog de Centro Internacional de Atención Psicológica, al hacerlo consiente que sus datos sean tratados con la finalidad de gestionar SU publicación en el kanalen.

Sus comentarios permanecerán permanentemente en el blog, salvo que solicite su borrado.

Cookies och Publicidad

El Sitio Webben har en teknik för att implantera arkiverna med hjälp av cookies, och de är utrustade med alla funktioner som finns på webbplatsen. Laskakor som du kan göra är designade, och du behöver en bra idé om hur du konfigurerar dig.

La bas jurídica del tratamiento de tales datos se sustenta och consentitio del usuario.

Det är en av de mest konsekventa lösningarna som du kan se på länken, så att du kan få tillgång till det här programmet.

Ejercicio de Derechos

El usuario puede revocar el consentimiento para el Tratamiento, haciendo ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, supresión, portabilidad, Oposición y limitación al Tratamiento, poniéndolo sv Conocimiento del gerente en Traves de un correo electrónico en dirigido mirko.bruns@gmail.com o indicándolo a la Dirección arriba indicada, señalando como asunto "protección de Datos". En Ambos casos, la Comunicación Debera ir acompañada de cualquier documento oficial que permita la Identificación, para evitar el acceso de sus datos por parte de Terceros.

En mer aktuell stund, eller en vanlig nyhet, är att vi är med i Agencia Española de Protección de Datos.

DeutschEnglishspanskaNorsk bokmålSvenska